Eet jij met ons mee?

Kook je favoriete gerecht, ontdek gerechten welke je nog niet eerder hebt gegeten of stel samen met jouw team een ontbijt, lunch of diner samen. We willen er samen een onvergetelijke week van maken. Volg onderstaande stappen om er een succes van te maken.  

1. Plan een moment

Organiseer in de week van 12 tot en met 16 september een ontbijt, lunch of diner met je team en nodig collega's, partners en klanten uit. Kook samen met je team jullie favoriete gerechten en proef van de verschillende culturen. Op welke manier, met wie en wanneer er samen wordt gegeten is aan jullie.

2. Meld je aan

Aanmelden is niet meer mogelijk

3. Nodig iedereen uit

Nodig collega's, klanten en partners uit om samen te eten. En vraag of iedereen zijn/haar favoriete gerecht wil koken. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk proeven van verschillende culturen en er samen een onvergetelijk moment van maken. Je ontvangt na aanmelding een digitale uitnodiging om te versturen via WhatsApp of e-mail.


4. Maak een draaiboek

We helpen je graag met de voorbereidingen. Daarom hebben we een handig draaiboek voor je gemaakt, boordevol handige tips en inspiratie. Zo kun jij je nóg beter voorbereiden. Het draaiboek ontvang je na aanmelding. Succes gegarandeerd!

 

Meld je online aan!

Leuk dat je samen met ons gaat eten. Vul onderstaande velden in om je aan te melden voor Samen eten & Asito en ontvang van ons een uitnodiging en draaiboek. Aanmelden kan tot en met maandag 5 september. 

Wat is Samen eten & Asito?

Sinds 2011 is het Nationaal Integratie Diner een initiatief van Asito. Inmiddels is het uitgegroeid tot een landelijk evenement waar we duizenden mensen met elkaar verbinden door samen te koken, te eten én te proeven van elkaars culturen. Vanaf 2022 steken we dit event in een nieuw jasje. Het samen eten sluit namelijk volledig aan op het nieuwe verhaal van Asito en de essentie van onze cultuur, het samen doen. Om te zorgen dat de gedachte van het NID en de nieuwe positionering elkaar versterken, hebben we gekozen voor een nieuwe naam 'Samen eten & Asito'. In de week van Samen eten & Asito proeven we van elkaars cultuur door te koken, gezamenlijk te eten en elkaar te ontmoeten. Een gezamenlijk ontbijt, lunch of diner: op welke manier, met wie en wanneer er samen wordt gegeten is aan jullie. 

Lees meer over Samen eten & Asito

sameneten-01
sameneten-02

Veelgestelde vragen

Wanneer vindt Samen eten & Asito plaats?

Samen eten & Asito vindt  niet plaats op één dag, maar gedurende één week. Je bepaalt in deze week zelf het moment waarop je samen gaat eten. Wij zullen binnenkort bekend maken wanneer de volgende editie zal plaatsvinden

Hoe organiseer ik Samen eten & Asito?

We hebben een draaiboek voor je gemaakt met daarin een stappenplan, tips en inspiratie voor het organiseren van een ontbijt, lunch of diner. Deze ontvang je van ons nadat je je hebt aangemeld. 

Wie kunnen er meedoen met Samen eten & Asito?

Iedereen die mee wil doen, kan meedoen. Organiseer in de week van 12 tot en met 16 september een moment om samen met je collega's, klanten of relaties te eten. Op kantoor, bij één van de medewerkers thuis of op een centrale locatie, waar je het organiseert is aan jou. Je kunt je hiervoor aanmelden via het formulier op deze pagina. 

Kan ik als organisatie meedoen?

Iedereen die mee wil doen, kan meedoen. Organiseer op jouw locatie een ontbijt, lunch of diner. En nodig collega's, klanten en relaties hiervoor uit. Meld je aan via het formulier op deze pagina en bestel middelen om het nóg leuker te maken. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een uitnodiging en draaiboek. Aanmelden is kosteloos. 

Moet je je aanmelden?

Aanmelden voor Samen eten & Asito is verplicht. Zo weten wij waar, wanneer en met wie er samen wordt gegeten. Na aanmelding krijg je van ons een e-mail om posters, flyers en overige middelen te bestellen om het moment nóg leuker te maken. 

Contact

Neem voor vragen of informatie contact op via sameneten@asito.nl