Eet jij met ons mee?

Kook je favoriete gerecht, ontdek gerechten welke je nog niet eerder hebt gegeten of stel samen een ontbijt, lunch of diner samen. We willen er samen een onvergetelijke week van maken. Volg onderstaande stappen om er een succes van te maken.  

1. Plan een moment

Organiseer in de week van 7 tot en met 11 oktober 2024 een ontbijt, lunch of diner en nodig collega's, partners en klanten hiervoor uit. Kook samen jullie favoriete gerechten en proef van de verschillende culturen. Op welke manier, met wie en wanneer er samen wordt gegeten is aan jullie.

2. Meld je aan

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor Samen eten & Asito 2024: 

Let op, dit is nog niet mogelijk!

3. Nodig iedereen uit

Nodig collega's, klanten en partners uit om samen te eten. En vraag of iedereen zijn/haar favoriete gerecht wil koken. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk proeven van verschillende culturen. Download onderaan deze pagina de uitnodiging om te versturen via WhatsApp of digitaal. 


4. Bestel aankleding

Bestel via de webshop zelf je middelen en benodigdheden voor Samen eten & Asito. 

5. Maak een draaiboek

We helpen je graag met de voorbereidingen. Daarom hebben we een handig draaiboek voor je gemaakt boordevol handige tips en inspiratie. Download het draaiboek. Succes gegarandeerd!

 


Wat is Samen eten & Asito?

Sinds 2011 is het Nationaal Integratie Diner een initiatief van Asito. Inmiddels is het uitgegroeid tot een landelijk evenement waar we duizenden mensen met elkaar verbinden door samen te koken, te eten én te proeven van elkaars cultuur. Sinds 2022 hebben we het NID in een nieuw jasje gestoken. Het samen eten sluit namelijk volledig aan op het nieuwe verhaal van Asito en de essentie van onze cultuur, het samen doen. Daarom hebben we gekozen voor een nieuwe naam 'Samen eten & Asito'. In de week van Samen eten & Asito proeven we van elkaars cultuur door te koken, gezamenlijk te eten en elkaar te ontmoeten. Iedereen die mee wil doen, kan meedoen!

Lees meer over Samen eten & Asito

Samen eten & Asito
Samen eten & Asito
Samen eten & Asito
Samen eten & Asito
Samen eten & Asito

Veelgestelde vragen

Wanneer vindt Samen eten & Asito plaats?

Samen eten & Asito vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober 2024. Dit vindt dus niet plaats op één dag, maar gedurende één week. Je bepaalt in deze week zelf het moment waarop je samen gaat eten. 

Moet je je aanmelden?

Aanmelden voor Samen eten & Asito is verplicht. Zo weten wij waar, wanneer en met wie er samen wordt gegeten. 

Hoe organiseer ik Samen eten & Asito?

We hebben een draaiboek voor je gemaakt met daarin een stappenplan, tips en inspiratie voor het organiseren van een ontbijt, lunch of diner.  Deze is hier te downloaden. Of onderaan deze pagina te vinden. 

Wie kunnen er meedoen met Samen eten & Asito?

Iedereen die mee wil doen, kan meedoen. Organiseer in de week van 7 oktober tot en met 11 oktober een moment om samen met je collega's, klanten of relaties te eten. Op kantoor, bij één van de medewerkers thuis of op een centrale locatie, waar je het organiseert is aan jou. Je kunt je hiervoor aanmelden via het formulier op deze pagina. Aanmelden is kosteloos.

Kan ik als organisatie meedoen?

Zeker! Iedereen die mee wil doen, kan meedoen. Organiseer op jouw locatie een ontbijt, lunch of diner. En nodig collega's en relaties hiervoor uit. Meld je aan via het formulier op deze pagina. En download onderaan deze pagina het draaiboek en een bewerkbare poster en uitnodiging. Aanmelden is kosteloos. 

Hoe kan ik aankleding bestellen?

Je kunt via de webshop (klik hier om naar de webshop te gaan) zelf middelen en aankleding bestellen voor Samen eten & Asito. Kies uit het assortiment wat je nodig hebt. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Wanneer ontvang ik de bestelde aankleding?

De pakketten worden verstuurd tussen 4 en 27 september. 

Hoe kan ik inloggen op de webshop?

Iedereen met een Asito e-mailadres kan inloggen. Hiervoor moet je eerst een account aanmaken door op 'login aanvragen' te klikken en de gegevens in te voeren. Log vervolgens in met deze gegevens. En je kunt bestellen.  

Contact

Neem voor vragen of informatie contact op via sameneten@asito.nl

 

 

 

Downloads

Draaiboek

Uitnodiging

Poster

Let op: de poster en uitnodiging zijn bewerkbaar en kun je zelf printen.